Om Easywalk

Easywalk er ettfantastisk alternativtil krykker. Easywalk er utviklet for deg som synes det er vanskelig å bruke krykker eller har en skade der krykker ikke er ett alternativ.
Det er tungt og slitsomt å bevege seg med krykker, men med Easywalk så unngår du å belaste armer, skuldre og hender/håndledd unødvendig.
Easywalk er laget i lette materialer av høy kvalitet, og med maksimal stabilitet så sikrer deg en god opplevelse både innendørs og utendørs.Alle Easywalk kan legge ned styret med ett enkelt håndgrep uten bruk av verktøy. Dette gjelder også justering av setehøyde og styrehøyde.
Det er viktig at du finner den modellen som passer best for din bruk;
Skal den brukes mest inne eller ute?
Vi har en egen modell for barn og lave voksne.

ModelA4 og C1 er ekstra kompakte når delegges sammen, noe som er viktig hvis man trenger å ha den med i f.eks. bilen osv.
Modell B2er designet så den er er spesielt lett å manøvrere i trange omgivelser, den har markedets minste svingradius.35’
Hvis Easywalk skal brukes mest innendørs er det lurt å se på modellene uten luft i hjulene og att den har en kurv/veske til å til å få med seg mat, drikke, nettbrett/telefon osv.
Skal Easywalk brukes mest utendørs anbefaler vi å velge en modell med større luft-fylte hjul, slik som modell A4, eller C1 som har fastehjul i str 8 tommer.
Easywalk passer for personer med skader som: alt fra midtre legg og ned. Frakturer og ligamentskader. Easywalk er veldig fin for avlastning av håndledd, albuer og skuldre eks: tennisalbuer, carpal tunnel syndrom og impingementsyndrom.Esaywalk kan brukes sammen med eller sekundært til belastning fra krykker. Easywalk er utviklet med tanke på din komfort, bevegelighet og livsglede. Lett i vekt, materialer i høy kvalitet og maksimal stabilitet, sikrer deg en god opplevelse både innendørs og utendørs.
Du finner all informasjon om produktene på våre nettsider. Men er det fortsatt noe du lurer på? Ta kontakt oss på mail, telefon eller Facebook.